ΙΔΡΥΣΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η εταιρεία επιδίδεται στην προώθηση οφθαλμολογικών προϊόντων, με μια πορεία σταθερά ανοδική και με έναν διαρκώς αυξανόμενο κατάλογο, ο οποίος ενισχύεται με την προσθήκη νέων, πρωτοπόρων σκευασμάτων.

Η πορεία της είναι συνεχώς αναπτυσσόμενη, καλύπτοντας σε θέματα ενημέρωσης το 70% της ελληνικής επικρατείας, πραγματοποιώντας 40.000 επισκέψεις το χρόνο με ένα δυναμικό δίκτυο συνεργατών, συνεχώς αυξανόμενο ευελπιστώντας στις προσεχείς χρονιές την πλήρη κάλυψη της επικράτειας σε θέματα ενημέρωσης.

Στα πλαίσια της καινοτομίας, αξίζει να αναφερθεί πως η Zwitter Pharmaceuticals, διακρίνοντας τις ευεργετικές ιδιότητες του Υαλουρονικού στον οφθαλμό, παρουσίασε για πρώτη φορά την παραπάνω ουσία σε ΜΟΝΟΔΟΣΗ, χωρίς συντηρητικά, φέροντας το Hyalovet UD, το 2002.

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΑΘΟΚΛΗΣ

20 χρόνια δυναμικής παρουσίας στο φαρμακευτικό χώρο

Αναμφισβήτητα, πίσω από μία επιτυχημένη εταιρεία, κρύβεται μία δυναμική προσωπικότητα.. και δεν είναι τυχαίο.

Ο κ. Χριστόπουλος Αγαθοκλής, είναι χημικός και αν και αρχικά στόχευε σε ακαδημαϊκή καριέρα, εντέλει εντάχθηκε στο χώρο του φαρμάκου και της προώθησής του το 1990. Ξεκινώντας αρχικά ως ιατρικός επισκέπτης σε ελληνική εταιρεία, έπειτα γίνεται Manager και το 1999 Διευθυντής Πωλήσεων σε άλλη επίσης ελληνική εταιρεία. Έχοντας μεγάλες φιλοδοξίες, διάθεση για εξέλιξη, αλλά και εμπειρία 11 χρόνων πλέον στο χώρο της Φαρμακοβιομηχανίας, παίρνει τη μεγάλη απόφαση να δημιουργήσει κάτι δικό του. Έτσι, το Σεπτέμβριο του 2000 δημιουργεί τη Zwitter Pharmaceuticals, η οποία έκτοτε ακολουθεί σταθερά ανοδική πορεία, τροφοδοτούμενη από διάθεση, δυναμισμό και σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης, που εδραιώνονται χρόνο με το χρόνο με τους συνεργάτες της.

Τι λέει ο ίδιος:

«Η εταιρεία Zwitter Pharmaceuticals, βαδίζει στα πρώτα βήματα της ενηλικίωσής της, έχοντας ήδη κλείσει 18 χρόνια δυναμικής παρουσίας στο φαρμακευτικό χώρο. Έχουμε ήδη επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα στην ανάπτυξη τόσο νέων προϊόντων, όσο και νέων φαρμακευτικών μορφών παλαιών δοκιμασμένων παραγόντων, ενώ παράλληλα προωθούμε τη δημιουργία πρωτότυπων δραστικών ουσιών, που προσφέρονται για την ανάπτυξη νέων φαρμακευτικών προϊόντων. Οι προοπτικές είναι δυναμικές και οι δυνατότητες απεριόριστες, όπως και η διάθεση για πολλή δουλειά και πρωτοποριακή δημιουργικότητα και εξωστρέφεια. Με βάση αυτά, ο στόχος μας είναι να ξεφύγουμε από τα συνήθη ελληνικά δεδομένα και με σκληρή δουλειά, αφοσίωση και γνώση σε αυτό που κάνουμε να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά με καινοτόμα, αξιόπιστα και αποτελεσματικά προϊόντα. Έχουμε και την διάθεση αλλά και τις δυνατότητες γι’ αυτό».