ΙΔΡΥΣΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

ο Πρόεδρος της Zwitter Pharmaceuticals κ. Χριστόπουλος Αγαθοκλής: Στις 18 ΣεπτεμβρίουΣτις 18 Σεπτεμβρίου του 2000 υλοποιείται ένα όνειρο πολλών χρόνων. Η ίδρυση μιας νέας φαρμακευτικής εταιρείας με την ονομασία:

– Zwitter Pharmaceuticals Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. (2000)
– Zwitter Pharmaceuticals Ε.Π.Ε. (2005)
– Zwitter Pharmaceuticals Α.Ε. (2019)

Με σεβασμό στον άνθρωπο και την επιστήμη, η εταιρεία στοχεύει στην ανάπτυξη νέων, καινοτόμων και κυρίως ποιοτικών προϊόντων. Η εμπιστοσύνη του κόσμου είναι αυτή που μας δίνει δύναμη για το μέλλον και την ώθηση να συνεχίσουμε την ανοδική κι ελπιδοφόρα πορεία που έχουμε μέχρι σήμερα, με συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες του εξωτερικού κι ένα δίκτυο συνεργατών σε όλον τον κόσμο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που με βοήθησαν να δημιουργήσω την εταιρεία αυτή που είναι σήμερα καταξιωμένη τόσο στον ελληνικό όσο και τον διεθνή φαρμακευτικό χώρο. Η επόμενη δεκαετία, με τη βοήθεια του Θεού, πιστεύω ότι θα μας βρει στο ζενίθ της ανάπτυξης, ώστε πιο ώριμοι και δυναμικοί από ποτέ, έχοντας μάθει από τα λάθη μας, να επιτύχουμε τους στόχους και τα πλάνα που έχουμε θέσει.

Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω όλον τον ιατρικό και φαρμακευτικό κόσμο που στέκεται αρωγός στην προσπάθειά μας όλα αυτά τα χρόνια και μας αγκάλιασε από την αρχή της πορείας μας.

Ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία κι αφήνοντας πίσω την κακή παρένθεση της πανδημίας, θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλους τους συνεργάτες και τους συνανθρώπους μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ZWITTER

προσφέροντας υγεία σε όλο τον κόσμο!

- INTRODUCING ΖWITTER PHARMACEUTICALS
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΑΘΟΚΛΗΣ

20 χρόνια δυναμικής παρουσίας στο φαρμακευτικό χώρο

Αναμφισβήτητα, πίσω από μία επιτυχημένη εταιρεία, κρύβεται μία δυναμική προσωπικότητα.. και δεν είναι τυχαίο.

Ο κ. Χριστόπουλος Αγαθοκλής, είναι χημικός και αν και αρχικά στόχευε σε ακαδημαϊκή καριέρα, εντέλει εντάχθηκε στο χώρο του φαρμάκου και της προώθησής του το 1990. Ξεκινώντας αρχικά ως ιατρικός επισκέπτης σε ελληνική εταιρεία, έπειτα γίνεται Manager και το 1999 Διευθυντής Πωλήσεων σε άλλη επίσης ελληνική εταιρεία. Έχοντας μεγάλες φιλοδοξίες, διάθεση για εξέλιξη, αλλά και εμπειρία 11 χρόνων πλέον στο χώρο της Φαρμακοβιομηχανίας, παίρνει τη μεγάλη απόφαση να δημιουργήσει κάτι δικό του. Έτσι, το Σεπτέμβριο του 2000 δημιουργεί τη Zwitter Pharmaceuticals, η οποία έκτοτε ακολουθεί σταθερά ανοδική πορεία, τροφοδοτούμενη από διάθεση, δυναμισμό και σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης, που εδραιώνονται χρόνο με το χρόνο με τους συνεργάτες της.

Τι λέει ο ίδιος:

«Η εταιρεία Zwitter Pharmaceuticals, βαδίζει στα πρώτα βήματα της ενηλικίωσής της, κλείνοντας 20 χρόνια δυναμικής παρουσίας στο φαρμακευτικό χώρο. Έχουμε ήδη επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα στην ανάπτυξη τόσο νέων προϊόντων, όσο και νέων φαρμακευτικών μορφών παλαιών δοκιμασμένων παραγόντων, ενώ παράλληλα προωθούμε τη δημιουργία πρωτότυπων δραστικών ουσιών, που προσφέρονται για την ανάπτυξη νέων φαρμακευτικών προϊόντων. Οι προοπτικές είναι δυναμικές και οι δυνατότητες απεριόριστες, όπως και η διάθεση για πολλή δουλειά και πρωτοποριακή δημιουργικότητα και εξωστρέφεια. Με βάση αυτά, ο στόχος μας είναι να ξεφύγουμε από τα συνήθη ελληνικά δεδομένα και με σκληρή δουλειά, αφοσίωση και γνώση σε αυτό που κάνουμε να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά με καινοτόμα, αξιόπιστα και αποτελεσματικά προϊόντα. Έχουμε και την διάθεση αλλά και τις δυνατότητες γι’ αυτό».